Wanderers

Wanderers – a short film by Erik Wernquist from Erik Wernquist on Vimeo.

Wanderers är en vision av mänsklighetens expansion i solsystemet, baserat på vetenskapliga idéer och föreställningar om vad vår framtid i rymden kan se ut, om det någonsin händer.

Platserna som skildras i filmen är digitala återgivningar av faktiska platser i solsystemet, byggda från riktiga foton och kartdata där tillgängliga.

Utan någon uppenbar berättelse, annat än vad du kan fylla i själv, är idén om filmen i första hand för att visa en glimt av den fantastiska och vackra naturen som omger oss på våra grann världar – och framför allt, hur det kan tyckas oss om vi var där.

Wanderers
no picture

Intressant?
Mer: Sploid, Adafruit, The Verge, SpaceRef, Lindenfors, Videosift, Infinispace,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

  • Cabela's
    Show off your Cabelas pride with our Womens Wanderer Short-Sleeve Tee Shirt. Lightweight 60/40 ringspun-cotton/polyester construction keeps you comfortable all day long. Set-in collar. Imported. Sizes: S-2XL. Colors: Light Heather Grey, Midnight Navy. Size: X-Large. Color: Light Heather Grey. Gender: Female. Age Group: Adult. Material: Polyester. Type: Short-Sleeve Tee Shirts.
    $13.88  from Cabela's