Förklaringen till Cheops pyramid har ju Stargate redan gett

Vetenskapen och forskningen vet inte riktigt hur de stora stenblocken som Cheops pyramid konstruerats av flyttades och sattes på plats. En rad olika teorier finns men ingen vet exakt hur det gick till. Att människorna faktiskt flyttade blocken och byggde pyramiden är däremot uppenbart.

Goa'uld

Goa’uld symbiot/parasit

Såvida vi inte tror på den förklaring som Stargate-filmerna och TV-serierna levererat. Nämligen att Cheops-pyramiden byggts av utomjordingar, goa’uld, som uppträtt som gudar. Inte speciellt vänliga gudar heller eftersom de i praktiken odlar människor för att de behöver människor som värdar för sig själva då de är parasiter som lever inuti och tar över människor och andra varelser en del av sin livscykel. I själv verket så är alla gudar utom just de nordiska gudarna goa’uld. De nordiska gudarna är i stället i själva verket de vänliga asgard, mer kända som grå utomjordingar i SF-litteratur och SF-lore.

Intressant?
Media: DN1, 2,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,