En månad kvar till premiären av The Hunger Games: Catching Fire

Catching Fire (Fatta Eld på svenska) är andra delen av Suzanne Collins boktrilogi Hunger Games. Det är också andra delen av filmserien som gjorts utifrån böckerna. Filmserien kommer sannolikt att bestå av 4 filmer då den tredje boken delas på två filmer. Den andra delen av filmserien ska ha premiär om en månad och handlingen i filmen såväl som i andra boken beskriv så här på film- och biobolagens sajter:

Katniss trodde att en vinst i Hungerspelen var lika med framgång, lycka och berömmelse, men istället skulle det bara leda till fruktan. Huvudstaden är inte nöjd med henne. Hennes prestationer på arenan har gjutit mod i rebellstyrkorna – och i takt med att upproret växer sig starkare, ökar också riskerna för Katniss och de hon älskar – inklusive Gale och Peeta som slåss om hennes gunst. Varje val hon gör får ödesdigra konsekvenser. Och det är då huvudstaden blottar sin slutgiltiga fälla.

Enligt folk som kommenterat mina tidigare inlägg om serien kommer det att bli mer och mer klasskamp i den. Radikalare, viktigare. Så är det tydligen i böckerna, vi får se om det är likadant i filmerna.

[imdblt]The Hunger Games: Catching Fire[/imdblt]

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Bokus

Adlibris 

2 svar på “En månad kvar till premiären av The Hunger Games: Catching Fire”

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.