Fantastik på Bokmässan

Kring SF-bokhandelns monter brukar enligt Bokmässan inbitna fantasyentusiaster trängas med dem som bara är där för att plocka upp senaste Harry Potter-boken. I år satsas det stort och i en hel gränd vid SF-bokhandeln samlas bland annat rollspelsförlaget Fria Ligan, förlag som Andra världarAnnorlunda förlag, Antares Bokförlag, Catoblepas förlag, Fantasi-Förlaget, Horneman Förlag, Mörkersdottir förlag, Ordspira förlag, Poopuu förlag, Seraf Förlag, Tiratiger förlag, Undrens Tid Förlag, Vesuvius Förlag och zenzat, spelförbundet Sverok samt författare som Annah Nozlin.

14e96892-4133-48a4-a906-c9cb72f37e68

Malin Hole från Sverok har intervjuats av Olle Råde som skriver för Bokmässan om den nya satsningen:

Tidigare har utställarna i Fantastikgränd varit utspridda på mässan. Med årets satsning hoppas man att alla samlas i närliggande montrar.

– Tanken är att försöka hålla ihop ett gemensamt tema. För de som är intresserade av de här ämnena så är det ett jättebra område att bege sig till. Det blir även en liten scen i vår monter med panelsamtal om rollspel och en workshop om fan fiction, säger Malin Hole.

Jagbrukar gå en sväng till området kring SF-bokhandeln varje år men jag känner mig alltid väldigt främmande där och inte välkommen där. i Deras vanliga butik är den känslan inte alls lika stark och tydlig. Antagligen för att min ålder och min klädsel sticker ut. Får väl se om det nya upplägget kan ändra på detta också.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.