Pacific Rim – mechafilm med premiär den 2 augusti

När stora monster stiger upp från haven inleddes ett krig som kostar miljontals liv. För att bekämpa dessa Kaijus, skapar man jättelika robotar, sk Jaegers som styrs av två piloter. Men även dessa har problem med de hänsynslösa Kaijus. På gränsen till ett förödande nederlag vänder man sig till två osannolika hjältar. En före detta pilot och en ung tjej är plötsligt mänsklighetens sista hopp inför den stundande apokalyps. Regissören Guillermo del Toro har tidigare gjort filmer som Hellboy, Pans Labyrint, Hellboy II: The Golden Army och Hobbit: En oväntad resa.

[imdbltid]1663662[/imdbltid]

Mer: Wikipedia, Comoyo, MZ, SF, WB, RT, Collider, Pan Pacific, Pacific Rim Wikia,

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,