Mars vårt öde

Boktips
Framåt Mars!
Ella Carlsson
Fahrenheit
ISBN: 9789172320673

Mars vårt  öde

Rymdforskning kostar, men ger tekniska framsteg.  Den drivs av mänsklig nyfikenhet och vandringslust. Från Afrika till Asien till Amerika till Månen, och nu väntar den röda planeten Mars. En utmaning som kan ena och inspirera mänskligheten.

Marsforskaren Ella Carlsson skriver initierat och entusiastiskt om vägen till Mars. Hon har deltagit i Mars-simuleringsexpeditioner på jorden, och diskuterar grundligt förutsättningarna  för liv på vår grannplanet. Och kanske Mars i framtiden kan ”terraformas” till ett nytt människohem !

Hans Norebrink

Tidigare publicerad på Svensson-bloggen.

Läs mer: Snowflakes in Rain, Tentakel, EX, Knuff, IRF, Blaskan, PA, Rymden idag,

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Köp boken på Bokus

Köp boken hos Adlibris