Charterflyg till rymden?

Det planerar ett schweiziskt företag, Swiss Space Systems (S3), enligt vad den spanska tidningen El Pais skriver och företaget uppger på sin hemsida. Fast det handlar inte om några speciellt långa resor. Med vanligt passagerarflygplan upp till 10 000 meter, därefter med en rymdskyttel upp till ungefär 10 mil, vilket inte ens är till gränsen för det som kan kallas yttre rymden. Därefter ner med skytteln ända till jorden.

Rymdcharter

Det blir i alla fall betydligt billigare än de resor som idag görs och gjorts med enstaka rika turister. Och mycket billigare än eventuella framtida resor med Virgin Galactic eller Space Adventures.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.