Interstellar

Interstellar är en amerikansk science fiction-film om en grupp forskare som via ett maskhål ger sig ut på en interstellär resa. Christopher Nolan har skrivit manus, regisserat och producerat filmen som är baserad på teorier om gravitationsfält, maskhål med mera.

I en dystopisk framtid är livet på jorden hotat av klimatförändringar. Ständiga dammstormar gör att grödorna slår fel, all mat håller på att ta slut och en ständig försämring av luftkvaliteten. Jorden är bortom all räddning, men det finns en annan lösning: En grupp forskare och upptäcktsresande planerar att hitta en ny värld i en annan galax genom att färdas genom ett nyupptäckt maskhål nära Saturnus för att rädda mänskligheten. Cooper, en bonde som tidigare har varit testpilot hos NASA, blir utvald att genomföra uppdraget tillsammans med Dr. Amelia Brand, fysikern Romilly, geografen Doyle och robotarna TARS och CASE.

Nån gång framöver kommer det också en recension av filmen.

[imdbltid]0816692[/imdbltid]

Media: AB, Ciné, EX, GP, HD, KP, KB, SVT, Metro, MZ, MrF, NG, Onyans, SR, SvD, Syd, TR, TT, UT, UNT, Via, VS,
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,