Star Trek Beyond

Star Trek Beyond är en uppföljare till Star Trek Into Darkness från 2013. Det är den trettonde Star Trek-filmen och den tredje delen i den nya serien filmer. Filmen är regisserad av Justin Lin med filmmanus av Simon Pegg och Doug Jung, baserad på serien med samma namn som skapats av Gene RoddenberryChris Pine och Zachary Quinto repriserar sina roller som kapten James T. Kirk och kommendör Spock, och med Simon Pegg, Karl Urban, Zoe Saldana, John Cho, och Anton Yelchin i samma roller som i den förra filmen. Idris Elba och Sofia Boutella spelar några av filmens huvudkaraktärer.

Inspelningen av filmen började den 25 juni 2015 i Vancouver. Filmen släpptes den 20 juli 2016 i samband med firandet av 50-årsdagen av Star Trek-franchisen

Efter att förgäves ha försökt överlämna en fredsgåva från en ras till en annan, åker Enterprise till den nya rymdstationen Yorktown. Dit kommer också ett rymdskepp som med nöd och näppe lyckats fly från en nebulosa. Resten av besättningen är fortfarande strandsatta på en planet inuti nebulosan. Enterprise, som närmaste skepp, beslutar sig för att undsätta de nödställda.

Inuti nebulosan blir Enterprise dock attackerat av en svärm av små skepp, Enterprise skadas allvarligt och tvingas på flykten. Stora delar av besättningen blir också tillfångatagen. Kapten Kirk och de kvarvarande besättningsmedlemmarna försöker därefter frita den fängslade delen av besättningen.

[imdblt]Star Trek Beyond[/imdblt]

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.