Spock är död

Leonard Nimoy

Leonard Nimoy

Nja, kanske inte, men Leonard Nimoy som spelade Spock dog häromdagen. Det är inget som berör mig speciellt. Jag har aldrig känt nån större entusiasm för Star Trek och  av personerna i ursprungsserien och ursprungstappningen så är Spock den jag kanske har minst sympati för.

Leonard Nimoy har för sin del kommit att symbolisera den logiske och ganska känslokalle utomjordingen som ändå vill vara vän med människorna. Okej, Spock är halvmänniska så det är ju i alla fall en trovärdig bakgrund till hans inställning i den frågan.

Spock

Spock

Nimoys död betyder alltså inte speciellt mycket för mig med tanke på min ljumma inställning till Star Trek. Betydligt viktigare för mig är en författare som Yasar Kemal som jag skrivit om på min vanliga blogg. Han dog också häromdagen.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

  • Fair Winds Press
    The Best Homemade Baby Food on the Planet by Karin Knight, R.N and Tina Ruggiero, M.S, R.D, L.D. is the single most comprehensive baby food book available today. Written by two highly-respected experts, The Best Homemade Baby Food on the Planet contains more than 200 delicious, wholesome and natural baby food recipes along with guidance that takes the guesswork out of cooking for baby. The Best Homemade Baby Food on the Planet by Karin Knight, R.N and Tina Ruggiero, M.S, R.D, L.D. is a must-have for moms, dads and grandparents alike! Each recipe is simple to make and doesn't require complicated steps or expensive ingredients. Most recipes can be made in 10 minutes or less! The Best Homemade Baby Food on the Planet by Karin Knight, R.N and Tina Ruggiero, M.S, R.D, L.D. also provides information about what foods are safe to introduce to baby from weaning to two years of age. Praised by pediatricians, The Best Homemade Baby Food on the Planet features: Nutrition analysis for every recipe Beautiful full-color photographs An easy-to-spot snowflake symbol next to recipes that are perfect for freezing Valuable information about infant nutrition and oral care, allergies and optimal development Fun recipe evolution chart, so you can rate what meals your little one likes best From baby's first purees to meals for the active toddler, the recipes and suggestions in The Best Homemade Baby Food on the Planet pave the way for your child to enjoy a lifetime of good health!
    $19.99  from Right Start