Mecha möter Godzilla – inte speciellt bra

1 out of 5 stars (1 / 5) Såg filmen Pacific Rim. På nätet. Det är i princip en modernare variant av Godzilla. Aliens istället för sovande dinosaurie.

Mecha Jaeger

Reklamen säger att det ska var en actionspäckad film. Men det är en långtråkig film. Inledningen som är rena skiten, ett pekoral i 15-20 minuter. Handlingen är noll, kärlekshistorien en av de sämsta i filmhistorien. En del slagsmål är det, men alltså ingen handling. Inte sevärd helt enkelt. Charlie Hunnam från Son’s of Anarchy i en av huvudrollerna.

[imdblt]Pacific Rim[/imdblt]

Intressant?
Media: SVDKritiker, AB, ArbB, Barometern, BT, DN, EX, Filmfenix, GP, HD, KM, Konstpretton, Kulturbloggen, SVT, Moviezine, Nöjesguiden, Onyanserat, Sydsvenskan, Tystnad Tagning, UNT, Viasat Film, VäF, VF

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,