Det finns massor av planeter där liv är tänkbart

Var 25:e stjärna kan tänkas hysa planeter där liv kan finnas. Sannolikheten för liv någon annan stans än på jorden förefaller onekligen vara stor. Till och med intelligent liv. Men finns det liv, har det funnits liv nån annan stan och hur skulle det i så fall se ut.

Alien

Handlar det om monster som i Alien-filmerna, snällisar som ET, små gråa män som i närkontakthistorier eller Stargate SG-1.

Kzinti

Kzinti (Kzin)

Eller rentutav om kattlika aliens som Kzinti i Known Space eller Hani i  Alliance-Union.

Eller nåt helt annat som vi inte ens kan tänka oss kanske. Finns det maskintelligenser, tekniska civilisationer där de biologiska varelserna försvunnit. Eller finns det enorma storleksskillnader. Fast besökt vår planet har de nog aldrig ändå. Oavsett hur de ser ut eller är. Och Area 51 har inget med saken att göra.

Intressant?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,