Star Frontiers universum – The Frontier

The Frontier är en region i rymden nära mitten av en spiralgalax (om det är Vintergatan eller någon annan är oklart) som utvecklades för rollspelet Star Frontiers. Det är där som spelet i huvudsak utspelar sig. Dessutom finns Rim Worlds med Rim Coalition.

Fyra intelligenta arter (dralasiter, människor, vrusk och yazirian) området har tillsammans bildat United Planetary Federation (UPF). Dessutom förekommer de maskliknade sathar. De ursprungliga hemvärldarna för dralasiterna, människorna och vrusk beskrevs aldrig i detalj. Förutom dessa fem arter finns det många andra arter i Star Frontiers universum.

Böcker

Bara ett fåtal rollspelsböcker publicerades för spelet.

Rollspelsböcker
Återanvändning

Arterna i Star Frontiers inkluderades senare sättningen Star Law för d20 Futured20 Modern.

Läs också:
Mer:

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.